Rabo ClubSupport

05-09-2023

Ieder jaar geeft de Rabobank een deel van hun resultaat terug aan verenigingen en stichtingen. Ook dit jaar organiseert de bank met Rabo ClubSupport een stemcampagne om een geldbedrag te verdelen. De stemperiode van deze actie is maandag 4 september weer van start gegaan. Met onze club doen we wederom mee en staan ingeschreven als “Handboogvereniging Ontspanning”.

Met stemmen ontvangen clubs dus een steuntje in de rug in de vorm van een financiële bijdrage. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger het geldbedrag.

Ieder Rabo-lid kan stemmen op drie deelnemende clubs in de eigen regio.

Onze vereniging heeft naast de binnenbanen in de schiethal ook een viertal buitenbanen. Door het vele gebruik zijn de doelpakken aan onderhoud toe. Het geld zouden we dan ook graag inzetten om deze te vernieuwen. Daarnaast stellen we shirts met clublogo beschikbaar aan nieuwe leden, hiervoor moeten nieuwe aangeschaft worden.

Wij hopen zoveel mogelijk stemmen binnen te halen en daarmee een mooi geldbedrag te mogen ontvangen.

Stemmen kan via de Rabo-app op de smartphone, of via de Rabobank website.

Stemt u ook op ons? Dit jaar kan dit nog tot en met 26 september. Deel dit bericht met familie, vrienden en collega’s met een Rabobank rekening, alvast bedankt!

Laat een reactie achter