Rayon kampioenschappen teams

20-05-2023

In het weekend van 13 mei stonden de rayon kampioenschappen ‘25m1pijl’ voor teams op de agenda. In deze competitie worden per wedstrijd 25 pijlen op 25 meter verschoten, met één pijl per ronde.

Op de zaterdag werd het rayon kampioenschap competitie klasse C in ons doel gehouden. Martie Verhoeven, Wendy van Minderhout en Hans Schulpen vormden een team en deden mee voor onze vereniging. Er hing een sportieve, gemoedelijke sfeer en er was onderling gezelligheid. Na twee keer 25 pijlen werden alle punten opgeteld, waarna de prijsuitreiking volgde. Op de derde plaats eindigde team ‘Buiten Verwachting’ met 1182 punten, op de tweede plaats ons eigen team ‘HBV Ontspanning’ met 1125 punten, team ‘Recht door zee’ behaalde de eerste plaats met 1249 punten.

Op zondag werd in Schaijk het rayon kampioenschap voor de ere klasse compoundschutters verschoten. Paul van de Mortel, Bert van der Wiel, Renate Habraken en Wil Kivits schoten met z’n vieren als team voor HBV Ontspanning. Na een mooie wedstrijd zijn zij derde geworden.

Wij feliciteren alle schutters met hun behaalde resultaten!

Geef een antwoord